Дневен хороскоп ОВЕННадежди за спех, но и проблемиДенят е благоприятен за

...
Дневен хороскоп ОВЕННадежди за спех, но и проблемиДенят е благоприятен за
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 20 ноември - Телец - Сполука, Риби- хубав шанс за

Дневен хороскоп ОВЕН

Надежди за спех, само че и проблеми

Денят е удобен за занимания вкъщи или за разрешаване на фамилни проблеми. Ясни и забележими очаквания за триумф, които в доста случаи ще бъдат подкрепени от другарска персона с благоприятни условия, само че и несъгласия в бизнеса и деловите среди. Последните най-често са провокирани от различияпо финансов  въпрос. Пазете се от удари и подли противникови дейности. 

``
реклама

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ

Сполука

Освободете се от насъбраното напрежение. Ако забравите всичко, което ви е огорчавало до през днешния ден, ще си помогнете повече от всеки различен. Делничното ежедневие е с напрежение и постоянно носи непредвидени изненади. Наличието им е доловимо и през този ден, само че ще съумеете да се предпазите от хората, които желаят да ви преградят пътя или да ви навредят. Сполуката в деловите среди е сигурна. 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Натоварен ден

Абстрахирайте се от умората и персоналните си пристрастия, с цел да сте справедливи в преценката си за съответно събитие или обстановка. Близнаците ще бъдат атакувани от многочислени неистини през този ден, само че и те ловко ще си служат с това изкуство. Понеделник ще е сполучлив. Реализирането на материални или други цели не би представлявало проблем за никой от знака. 

Дневен хороскоп РАК

Облегнете се на интуицията

Ползвате се с доверието на близките и това ви слага в позиция на човек, на който може да се разчита. Вие умеете правилно и тъкмо са определяте индивидите с неприятно въздействие, и в случай че се съветвате с тази си дарба ще стоите надалеч от такива персони. Това, от една ще ви защищити от непотребни нерви, а от друга ще ви даде доста положителни благоприятни условия за удача и облаги в специалността и бизнеса. 

Дневен хороскоп ЛЪВ

Владейте се

Семейната атмосфера и уюта на дома ще ви дадат силата, от която се нуждаете. Проблемът с търпението още веднъж излиза на напред във времето при Лъвовете. Не е подходящо да го демонстрирате в служебното си обграждане или при реализирането на задачите в публичните среди. Може да очаквате мощна и ефикасна поддръжка от другар, разполагащ с много мощно въздействие. 

Дневен хороскоп ДЕВА

 Професионален и веществен триумф

Понеделник е присъщ с веществен или финансов триумф за Лъвовете, като това определение напълно не изчерпва евентуалните благоприятни условия за деня. Особено продуктивни ще са контактите в публичните среди, които дават благоприятни условия да промяна на работата или за вдишване на нови функционалности. Денят е подобаващ за укрепване на съпружеските взаимоотношения и всичко положително, обвързвано със фамилията.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ

Осезателен триумф

У мнозина от Везните нервността е засилена заради разпространението на злословия по техен адрес. В тази връзка авторитетен човек може да спре реализацията на ваша цел. Това ще е епизодично. По принцип денят е много прекрасен и без подозрение ще ви зарадва

с доста добре материални достижения. Интересуващо ви събитие, което отчитате като преимущество, ще поддържа духа и интензивността ви в отлична форма.

Дневен хороскоп СКОРПИОН

Бъдете търпеливи

 Скорпионите ще имат проблеми от професионално естество, които се свързват с непозволени и подли удари от някого. Шансът ви за сполучливо решение на потискащите ви проблеми, в никакъв слчай не е слаб. Присъствието му е действително и доста скоро ще ви изненада прелестно с разгръщането си. Сключеният в този момент брак ще бъде дългогодишен и благополучен.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Успех и доста нерви

Много добър ден от позиция на облаги в бизнеса и деловите среди, както и за контакти, договаряния и пътувания, само че и с проблеми от страна на хора, които ви предизвикват неприятности посредством подли удари. Може и разберете кои са, тъй като се оказват ваши добре скрити секрети врагове. Енергията ще ви стигне за всичко, което предвиждате, за това не се колебайте дълго, а действайте.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ

Успех в реализацията на задачите Колеги в службата или сътрудници от деловите среди ще се опитат да ви мамят с обещания. Действайте по задачите си и не им се поддавайте. В момента преминавате през прекрасен стадий за позитивни промени. Действате старателно по плановете си. Понеделник е доста добър за персонални и настоятелен триумфи. Чувствайки се дейни и в добра форма, ще работите върху значими и значими въпроси, които ви вълнуват и сте заинтригувани да ги осъществите.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Успех и реализация

Този ден е прекомерно плодороден за реализиране на персонални цели. същото определение се отнася и за деловите ви задължения, само че в случай че се постанова да действате посредством администрация по даден въпрос, не се заемайте. Ще последват неистини и подправени обещания. Разчитайте най-вече само че лични благоприятни условия. Благоприятно време за укрепване на фамилните връзки и срещи с родственици.

Дневен хороскоп РИБИ 

Хубав късмет

Рибите разполагат д превъзходен късмет за реализация на задачите си, а опциите ви за триумф ще зависят от равнището на вглъбеност. Бъдете съсредоточени върху делата си и не се разсейвайте. При някои вяма да се получи тъй като имат краткотраен здравословен проблем и очевидно ще пазят леглото. Предполага се примирение на духа, за това не бъдете припрени. 

Източник: За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР